Èxit del CNIS 2015 amb més de 700 assistents

Un any més, el Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics (CNIS), ha tancat les jornades amb un èxit total tant d’assistència com de programa, i es reafirma com a referent dins del Sector Públic en matèria d’innovació. Sota el lema “Gestionando el cambio. Aplicando soluciones”, l’esdeveniment va comptar amb la presència de més de 700 assistents, els quals formaven part tant de l’Administració Pública, com d’empreses privades.

El congrés va estar inaugurat per Jaime Sánchez Revenga, President Director General de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre, seu on van tenir lloc les jornades. En la mateixa taula hi eren presents el Secretari General de la FEMP (Ángel Fernández), un  representant del Ministeri d’Economia i Competitivitat (Luis Cueto), el Director del Sector d’Administració Pública de Telefónica (Víctor Badorrey) i, Miguel Ángel de Bas, Director del Club de Innovación, empresa organitzadora del congrés.

L’esdeveniment comptava amb tres espais diferents en els quals es realitzaven diverses presentacions i sessions; l’Auditori, la Sala de Comunicacions i l’Espai Demo.

L’Auditori va ser l’escenari on es van realitzar diferents taules de debat i on es van tractar una gran diversitat de temes que feien referència, per exemple, a la innovació i gestió del canvi en les administracions públiques, a l’Administració Electrònica i la seva gestió de la ciutat, a la  privacitat i seguretat del núvol, a la Identitat Digital al mòbil, a les claus del FACe, etc.

A la Sala de Comunicacions es varen dur a terme les diferents sessions de les diverses empreses col·laboradores, les quals van tenir la oportunitat de presentar els seus projectes d’èxit en diferents administracions i exposar les claus de l’èxit.  Entre elles hi havia Audifilm, que juntament amb l’Ajuntament de Mollet del Vallès van realitzar la seva presentació “La transformació intel·ligent de la Gestió d’Acords i Resolucions dels Òrgans de Govern, com a base del canvi de la gestió interna cap a un model transparent, obert, interoperable i accessible”.

Por últim, l’Espai Demo va ser l’encarregat d’acollir a diferents empreses i representants d’ajuntaments, entre ells el de Sant Feliu de Llobregat, que juntament amb Audifilm van dur a terme les seves demos i van exposar els seus projectes.

La segona jornada del Congrés també va ser un gran èxit i va acollir diferents ponències i debats. A l’Auditori es van realitzar diferents taules de debat, d’entre les quals volem destacar la que va liderar Mario Alguacil, en representació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, en referència al “Finançament de projectes en les administracions públiques”. Altres dels temes tractats a les taules de debat feien referència al paper de les xarxes socials a les administracions públiques, a la Identitat Electrònica, dones innovadores, etc.

La cloenda de les jornades va tenir lloc amb l’entrega dels V Premis CNIS, que pretenen ressaltar la feina duta terme durant tot l’any per les diferents administracions públiques. L’entrega dels guardons la varen realitzar en Miguel de Bas i la Virginia Pérez, representants del Club de Innovación. Volem destacar i felicitar a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat pel seu premi a la Millor Innovació Normativa.

A continuació els deixem els diferents enllaços de les jornades on podran accedir a les notícies, veure les ponències, les fotos de la jornada, etc.

Primera Jornada – 20 de Abril

-        Nota de premsa

-        Sessions Auditori

-        Sala de comunicacions

-        Galeria de fotos

Segona Jornada – 21 de Abril

-        Nota de Premsa

-        Sessions Auditori

-        Sala de Comunicacions

-        Galeria de fotos

Entrega dels V Premis CNIS

-        Nota de Premsa

-        Galeria de fotos