Transformació Digital al Servei de les Persones

El Congrés CNIS d’aquest any 2016 portarà com a lema “Transformació Digital al Servei de les Persones”. Els canvis normatius, l’avanç de les tecnologies i l’evolució de les institucions, està fent que es difumini la diferència entre l’Administració tradicional i l’Administració electrònica.

Congreso CNIS 2016El Congrés CNIS 2016 crearà un entorn en el que es podrà analitzar i debatre sobre la transformació digital de les administracions públiques, i en el qual es veurà com s’apliquen solucions innovadores analitzant les últimes tendències que existeixen actualment.

Aquesta nova edició del Congrés Nacional d’Innovació i Serveis (CNIS) tindrà lloc durant els dies 2 i 3 de Març a Madrid, a la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre.

Una cita en la qual estaran presents institucions i responsables públics que desitgen mantenir-se actualitzats en l’entorn de l’Administració Electrònica, tecnologies i normatives i conèixer els avanços tecnològics així com els projectes que estan en marxa.

Audifilm al igual que en anteriors edicions, hi tornarà a estar present. Des d’aquí us animem a participar en aquest congrés d’innovació.