UniRaid 2017

UniRaidNo és un rally a l’ús, ni tant sols una carrera de velocitat, és una experiència.

UniRaid és una aventura, una activitat alineada amb l’esperit del Pla Bolonia, en el que estudiants universitaris de tota Europa surten dels seus països d’origen per estudiar i conèixer altres cultures.

Amb turismes de més de 20 anys, aquesta aventura consisteix en superar proves, desafiaments i obstacles al llarg de 2.500 quilòmetres al Marroc, dividits en 7 etapes. Es realitzarà entre el 25 de febrer i el 5 de març. Sortiran des de Tànger fins al desert d’Erg Chebbi, on es realitzarà una entrega de material escolar i material solidari que la organització té preparat. Per a tot el repte els participants només disposaran d’un mapa i una brúixola amb els que s’hauran d’orientar orientar i no podran utilitzar sistemes electrònics d’orientació.

Audifilm en el seu afany solidari i col·laboratiu con la Universitat de Girona, ha patrocinat un dels cotxes que participaran en aquesta experiència. En les imatges podem veure al pilot i copilot del cotxe patrocinat, Pol Fernández i Pau Rojo, juntament a en Joan Font director gerent d’Audifilm.

UniRaid, coche patrocinado por Audifilm