Com gestionar la informació en l’origen, creant valor públic per a la Organització i per al Ciutadà: transparència, dades obertes, quadres de comandament

CNIS 2017Els dies 22 i 23 de febrer de 2017 es celebra el Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics (CNIS), on estaran present diferents organismes i empreses que estan aportant solucions i coneixement per afrontar el procés de transformació necessari cap a l’administració electrònica.

Com és habitual Audifilm participarà en aquest esdeveniment, donant a conèixer com la seva plataforma Genesys i3 és capaç de cobrir la gestió integral del cicle de vida de la informació, i poder reutilitzar de forma contínua les dades i documents necessaris, partint de l’automatització des de l’origen.

Col·laboraran explicant les seves experiències els Ajuntaments de Cambrils, Mollet del Vallès i Sant Feliu de Llobregat, representats per Pep Buidí, Valentín Gómez i Manuel González, respectivament. De part de Audifilm participaran Joaquim Mestres i Joan Font.

L’aforament s’està completant ràpidament, per la qual cosa us animem a no deixar per a matí la vostra inscripció.

Ens veiem en CNIS 2017