Audifilm Consulting participa al IV Fòrum sobre Medi Ambient i el Món Local

El 19 i 20 de febrer es celebra el IV Fòrum sobre Medi Ambient i el Món Local. Aquest esdeveniment, organitzat per la Diputació de Barcelona, incentiva la trobada entre les entitats públiques i privades del sector del medi ambient per tal de posar en coneixement i a debat, tots aquells avenços que s’estan generant en el sector.

El Fòrum tindrà lloc a Món Sant Benet, a Sant Fruitós del Bages, un entorn on conflueixen la cultura, la natura i la innovació per oferir una experiència única per al visitant.

El Fòrum constarà de tres espais: Reflexionem, Connectem i Treballem. I els itineraris que es tractaran seran: la transició energètica, l’adaptació al canvi climàtic, l’economia circular i la governança ambiental.

Audifilm Consulting, en la seva versió més eco, participa dins l’espai “Connectem” el dimecres 20 de febrer a les 12:50h amb la presentació sobre Mesures fiscals per a una millor governança ambiental.

Esperem poder-vos-hi saludar!

 

Trobareu més info a la pàgina del IV Fòrum sobre Medi Ambient i el Món Local