Clients d’Audifilm-Genesys, presents a la taula rodona organitzada per LOCALRET

Els ajuntaments de Sant Andreu de la Barca, Sant Feliu de Llobregat i Riudarenes, usuaris de la plataforma d’Administració Electrònica Genesys i3 d’Audifilm, seran els protagonistes de la taula rodona organitzada per LOCALRET, dins la Jornada “L’adaptació de les administracions locals catalanes a les lleis 39 i 40/2015: presentació de l’Ordenança tipus de Transparència i Administració electrònica”, que tindrà lloc el proper dimecres 28 de setembre a l’Auditori de la UPF.

Els assistents podran contrastar com, organitzacions tan diverses com les tres participants, han pogut afrontar la necessària Transformació Digital amb èxit, ja que la plataforma Genesys i3 s’ha pogut adaptar sempre i dinàmicament als seus requeriments i circumstàncies, evidenciant l’escalabilitat del sistema.

Per a més informació de la Jornada, podeu accedir al següent enllaç.