#Rua16

Des d’Audifilm volem agraïr la desinteressada participació a la jornada RUA’16, a tots els ponents i participants, els quals varen aportar les seves experiències i opinions sobre els temes tractats. El contingut de les aportacions, la proximitat en les exposicions i el toc de dinamisme, van fer que en tot moment l’auditori se sentís atret per l’orador.

Agraïr també als assistents la seva presència; ells i les seves inquietuts son el principal motiu d’aquesta trobada, on intentem que la part professional, la personal i la festiva, puguin conviure en un dia especial i diferent. Gràcies, salutacions cordials i fins aviat.

Aquí podeu veure totes les xerrades de l’esdeveniment així com les fotos de la jornada

Recepció dels assistents i conferència inaugural:

Genesys i3: Evolució (Pots sol·licitar la contrasenya enviant un correu a marketing@audifilm.com).Aquí està el fitxer de la presentació. Usa la mateixa clau que per al vídeo.

Genesys i3: Casos pràctics:

Taula debat – Governança de la Transformació Digital: