Un mes de març Ambiental a Audifilm Consulting

Sessió de participació ECTAdapt

El passat 21 de març es va dur a terme la segona sessió de participació en el marc del projecte ECTAdapt, organitzada pels companys de Gestió Ambiental d’Audifilm Consulting junt amb el CILMA, la Diputació de Girona i el Département des Pyrénées-Orientales (França).

Aquest projecte té com a objectiu crear i dinamitzar una xarxa d’actors territorials que treballi amb l’objectiu de desenvolupar una política conjunta en matèria d’adaptació al canvi climàtic a escala de tot l’Espai Català Transfronterer (ECT). A partit de l’organització de diferents jornades i tallers de participació es posa en contacte i es debaten problemàtiques i solucions per l’adaptació del canvi climàtic als municipis.

Aquesta segona jornada ha estat totalment participativa on els inscrits han debatut sobre els impactes i problemàtiques del canvi climàtic en relació a l’AIGUA per l’àmbit de la gestió forestal, litoral i turisme. I entre els diversos actors (tècnics municipals, regidors i alcaldes, experts del món universitari, tècnics d’administracions supramunicipal, etc.) han buscat solucions d’adaptació a les problemàtiques identificades.

 

Assistim al #wasteinprogress

Els passats 6, 7 i 8 de març els companys de Gestió Ambiental d’Audifilm Consulting van participar del Fòrum Internacional de Gestió de Residus Municipals.

Tres jornades de ponències i workshops d’allò més interessants per continuar en l’aprenentatge sobre la gestió de residus en l’àmbit municipal. Podeu consultar més informació aquí.