Tancament de les sessions dins el projecte transfronterer ECTAdapt

El passat divendres 7 de juny, es va dur a terme la tercera i darrera jornada del projecte “Creació i dinamització de xarxes d’actors implicats en l’adaptació del canvi climàtic de l’Espai Català Transfronterer” que es duu a terme des de l’Àrea de Medi Ambient de Consultoria d’AUDIFILM CONSUTING.

Aquest projecte s’engloba en el projecte transfronterer ECTAdapt “Contribuir a l’adaptació de l’Espai Català Transfronterer” de la Diputació de Girona i el Consell Departament dels Pirineus Orientals amb l’objectiu de de sensibilitzar la població en general i públics específics, com ara actors econòmics, col·lectius vulnerables, administracions públiques, etc., davant els desafiaments de l’adaptació del territori transfronterer a l’impacte previst del canvi climàtic i animar-los a participar en el desenvolupament de les accions.

En aquest marc, una cinquantena de persones, entre ponents, assistents i organitzadors, ens vam trobar a Perpinyà per seguir compartint, difonent i coneixent experiències diferents dutes a terme en diversos territoris en relació a l’adaptació al canvi climàtic en 3 àmbits: forestal, litoral i turisme.

Si en voleu saber més podeu consultar les ponències realitzades aquí.