Assistim al Congrés de Govern Digital 2019

Els passats 17 i 18 de setembre Audifilm Consulting vam participar en el Congrés de Govern Digital de Barcelona. Des d’Audifilm Consuting, i com a patrocinadors del congrés, vam poder oferir dues ponències juntament amb 2 dels nostres clients.

Per una banda, vam presentar juntament amb l’Ajuntament de Mollet del Vallès “L’estranya parella”, un projecte que ha suposat un gran pas per a l’organització i gestió de l’arxiu i els documents, tant en format digital com en paper. En aquest projecte s’ha comptat també amb la col·laboració de Nexus geographics que ha fet possible la geolocalització de tots els documents presents a l’arxiu. 

Per altra banda, de la mà de l’Ajuntament de Viladecavalls, es va presentar la Carpeta del Polític/Regidor, sota el títol “Ens enfilem al núvol?”. Es tractava d’una respresentació visual dels diferents rols que intervenen al voltant de la Carpeta del Regidor, per tal de transmetre els punts forts d’aquest producte i remarcar el fet que els polítics s’incoporin a l’administració electrònica de forma definitiva. 

En ambdós casos, l’assistència va superar les nostres escpectatives amb escreix, les sales es van fer petites i el públic es va mostrar molt receptiu.

Us deixem amb els vídeos de les ponències 

L’estranya parella amb l’Ajuntament de Mollet del Vallès

Ens enfilem al núvol? amb l’Ajuntament de Viladecavalls