Així va ser la RUA 2019

El passat dijous 24 d’octubre Audifilm Consulting vam celebrar la RUA 2019 al Món Sant Benet (Sant Fruitós del Bages). Aquesta trobada que celebrem cada dos anys pretén reunir a tots els nostres clients per tal de trobar un espai de treball comú i exposar les novetats dels nostres serveis i solucions.

Aquest any hem comptat amb la presència d’uns 30 ens públics entre ajuntaments, consells i diputacions, amb l’assistència d’unes 60 persones a més del personal de Audifilm Consulting.

La jornada de treball, que es va desenvolupar durant el matí, es va dividir en dos espais: un destinat als nostres clients i un altre en el que vam tenir la oportunitat de mostrar  les novetats i productes de més interès.

Les diferents ponències les van dur a terme els mateixos tècnics d’Audifilm Consulting, que dia a dia treballen perquè tot l’engranatge funcioni, d’aquesta manera vam poder escoltar de primera mà les novetats i presentacions de solucions i serveis rellevants que oferim actualment.

Dins l’espai dedicat als clients vam comptar amb la participació de l’Ajuntament de Mollet, la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, el Consell Comarcal del Vallès Oriental, la Universitat Pompeu Fabra i l’Ajuntament de Viladecavalls. Tots ells ens van presentar diverses experiències relacionades amb la immersió digital de les administracions, tant en la seva part més tècnica com amb diverses visions del futur que ens espera a nivell d’administració local.

Per a finalitzar la jornada de treball vam poder gaudir amb la presència de Xavier Marcet, que ens va exposar la seva visió més personal del que és i serà la transició cap a l’administració digital.

A la tarda es van realitzar dues activitats en el recinte de Món Sant Benet, d’una banda una visita guiada i per altra una activitat de geocaching en el qual vam haver de posar a prova les nostres habilitats mentals i creatives per a trobar totes les pistes del joc.

Tanquem la RUA 2019 amb bones sensacions, amb ganes de continuar treballant en les nostres solucions i serveis, i amb el repte de millorar diàriament perquè els nostres clients continuïn dipositant la seva confiança en nosaltres.