El passat dijous 24 d’octubre Audifilm Consulting celebrem la RUA 2019 a Món Sant Benet (Sant Fruitós de Bages). Aquesta trobada que celebrem cada dos anys pretén reunir a tots els nostres clients per trobar un espai de treball comú i exposar les novetats dels nostres serveis i solucions.

Aquest any hem comptat amb la presència d’uns 30 ens públics entre ajuntaments, consells i diputacions, amb l’assistència d’unes 60 persones a més de personal d’Audifilm Consulting.

La jornada de treball es va desenvolupar durant el matí

Es va dividir en dos espais: un destinat als nostres clients i un altre en qual vam tenir l’oportunitat de mostrar les novetats i productes de més interès. Les diferents ponències les van dur a terme els mateixos tècnics d’Audifilm Consulting, que dia a dia treballen perquè tot l’engranatge funcioni, d’aquesta manera vam poder escoltar de primera mà les novetats i presentacions de solucions i serveis rellevants que oferim actualment.

Dins de l’espai dedicat als clients comptem amb la participació de l’Ajuntament de Mollet, la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, el Consell Comarcal al Vallès Oriental, la Universitat Pompeu Fabra i l’Ajuntament de Viladecavalls. Tots ells ens van presentar diverses experiències relacionades amb la immersió digital de les administracions, tant en la seva part més tècnica com amb diverses visions del futur que ens espera a nivell d’administració local.

Per finalitzar la jornada de treball vam poder gaudir amb la presència de Xavier Marcet, que ens va exposar la seva visió més personal de què és i serà la transició cap a l’administració digital. A la tarda es van realitzar dues activitats al recinte de Món Sant Benet, per una banda una visita guiada i per una altra una activitat de geocaching on vam haver de posar a prova les nostres habilitats mentals i creatives per trobar totes les pistes del joc.

Tanquem la RUA 2019 amb bones sensacions, amb ganes de continuar treballant en les nostres solucions i serveis, i amb el repte de millorar diàriament perquè els nostres clients continuïn dipositant la seva confiança en nosaltres.