Audifilm ha aconseguit la qualificació de Punt de Presència de la Xarxa SARA, obtenint conseqüentment accés directealCatàleg de Serveis d’Administració Digital.

Camb vosaltres un pas més d’Audifilm en el camí cap a la integració i servei per al Sector Públic en obtenir recentment la qualificació de Punt de Presència (PdP) de la Xarxa SARA (Sistemes d’Aplicacions i Xarxes per a les Administracions).

Accés directe a les xarxes de les Administracions Públiques

Aquesta nova certificació permetrà a tots els nostres clients un accés directe a les xarxes de les Administracions Públiques Espanyoles i a les xarxes de les institucions de la Unió Europea, compartint qualsevol tipus d’informació i servei entre elles de forma segura.

Aquest fet redundarà en les nostres solucions tecnològiques, especialment en Genesys: Sistema de Gestió per a l’Administració Pública, fent-les més versàtils en les seves capacitats reforçant la nostra aposta per l’Administració Digital i la integració i interoperabilitat d’aquesta amb els serveis que l’Administració General de l’ estat posa a disposició de la resta d’Administracions Públiques.